Stobag – Rivera

Exclusief terrasdak voor comfortabele buitenruimtes – bij zon, regen en wind

Met de nieuwe Stobag Rivera lijn creëert u op elk terras een royale bewegingsruimte met een elegante vormgeving. De vouwzonwering zorgt voor schaduwrijke koelte op momenten dat de zon schijnt. Daarmee beschermt zij tegen schadelijke UV straling.

Als het regent, leidt het strak gespannen resistant doek het water gecontroleerd naar het afvoersysteem aan de voorzijde. Breid de heerlijke buitenlucht-ervaring uit met comfortabele opties. De energiebesparende led-verlichting zorgt ’s nachts voor een gemoedelijke sfeer op uw terras. Met de schuif beglazingen profiteert u van de extra bescherming tegen weer en wind en verlengt u uw openluchtseizoen – en dat met een panoramisch uitzicht.

Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en corrosiebestendige, gepoedercoate aluminium profielen is de Stobag Rivera  zeer duurzaam en behoeft het weinig onderhoud. Het moeilijk ontvlambare polyesterweefsel (brandwerendheidsklasse B1) met vuilafstotend oppervlak is uitermate geschikt voor particuliere woningen en buitenterrassen van hotels en restaurants.

Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen

Liever vrijblijvend advies nodig?