Velux Rolluiken

VELUX Rolluiken, voor een ideaal binnenhuisklimaat gedurende het gehele jaar.

VELUX rolluiken zijn de perfecte oplossing voor optimale warmtewering en betere isolatie. Daarmee is het binnenklimaat volledig te reguleren. Bovendien wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. Een rolluik is eenvoudig te bedienen en te monteren. Een complete oplossing voor het beste wooncomfort.

Rolluiken van Velux

VELUX biedt rolluiken met verschillende bedieningsmogelijkheden; zo kunt u kiezen tussen elektrisch, bediening op zonne-energie of handmatig.

Wilt u uw wooncomfort extra verhogen of is uw dakraam buiten handbereik gemonteerd? Dan kunt u kiezen voor de INTEGRA® rolluiken. Deze functioneren op netstroom of zonne- energieën en zijn te bedienen zijn met een afstandsbediening. Hieronder ziet u de verschillende opties:

VELUX rolluiken op zonne-energie worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening – op zonne-energie (type SSL)

Openen en sluiten: het kan allemaal traploos met één druk op de knop. Beschikt u over een INTEGRA® dakraam met aandrijving op zonne-energie? Dan kunt u ook gebruik maken van de bij het dakraam geleverde intelligente VELUX INTEGRA® bedieningstablet met touchscreen. De herlaadbare accu (op zonne-energie) is  krachtig genoeg om 600 opdrachten uit te voeren wanneer deze volledig opgeladen is. Dus zelfs als er geen daglicht aanwezig is om opnieuw op te laden, kunt u het product nog steeds bedienen. 

VELUX elektrische rolluiken op afstand bediend – op netstroom (SML)

Een op afstand te bedienen rolluik op netstroom bedient u met de bedieningstablet van uw VELUX INTEGRA® dakraam. Deze bedieningstablet wordt meegeleverd bij uw VELUX INTEGRA® dakraam. Met één veeg over de tablet kunt u het rolluik openen, sluiten en op iedere positie stoppen. 

Wat als ik een handbediend dakraam in plaats van een INTEGRA® dakraam heb? Geen probleem! VELUX levert ook opbouwsets waarmee u van uw handbediende VELUX dakraam een INTEGRA® dakraam kunt maken. Bedieningssysteem KUX 100 bijvoorbeeld, is geschikt om één elektrisch VELUX product aan te sturen.

Het VELUX tuimelluik – handbediend (type SHL)

Het VELUX tuimelluik bedient u door het dakraam volledig rond de as te roteren en weer te sluiten. VELUX tuimelluik – Dit rolluik klikt zichzelf vast aan het dakraam om het met de hand te kunnen bedienen. Open en roteer het dakraam 180°. Hoort u de klik, dan kunt u het dakraam weer sluiten. Het rolluik sluit dan automatisch mee.

Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen

Liever vrijblijvend advies nodig?