Somfy

Voor alle elektrisch aangedreven zonweringen/terrasoverkappingen kiezen wij voor het merk Somfy, waarbij u standaard 5 jaar garantie krijgt. Een optimale veiligheid qua motoren is dus gewaarborgd. Een terrasoverkapping is een stijlvol element in uw buitenruimte. Het biedt beschutting en is toegankelijker dan een serre. 

Daarnaast biedt een terrasoverkapping meer bescherming dan een zonnescherm. Met een terrasoverkapping wordt uw buitenruimte een geliefd verzamelpunt in uw huis, waar u het maximale aan plezier van uw terras beleefd.

Bediening

Een motor met radiotechnologie voegt slimme innovatie toe aan uw terrasoverkapping. Met een afstandsbediening of een geautomatiseerde unit kunt u uw terrasoverkapping zelf beheren, waarbij u eventueel de koppeling kunt maken met andere producten van Somfy. Hierdoor kunt u de zonwering van uw hele huis zelf bedienen met een smartphone, tablet of computer.

Betrouwbare radiotechnologie

Somfy’s elektrische motoren zijn veelal uitgerust met de nieuwste exclusieve technologie, namelijk io-homecontrol. 

  • Deze betrouwbare radiotechnologie maakt Somfy motoren tot de veiligste in hun soort.
  • Zij geven een terugkoppeling van informatie waardoor u uw huis vanaf uw zitplaats kunt besturen.
  • Onze technologie wordt door de grootste producenten van huisapparatuur toegepast voor optimale compatibiliteit.
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen

Gegarandeerde kwaliteit

  • De Somfy producten worden in Frankrijk ontwikkeld, in een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum dat toonaangevend innoveert.
  • Alle Somfy producten worden onderworpen aan de meest zware tests, inspecties en maatstaven. Daardoor garanderen we de kwaliteit, prestaties en levensduur.
  • Somfy voldoet aan de strengste veiligheidsstandaarden in de markt.
Lekker zonnen zonder zorgen

Liever vrijblijvend advies nodig?