Plissé gordijnen op maat

Het mooie aan plissé gordijnen op maat is dat het een perfecte chique oplossing is tegen zonlicht. Tevens geeft het een mooie sfeervol decor in ieder huis of kantoor.

Plissé gordijnen kunnen op maat kunnen worden geleverd; van volledig verduisterend tot ultra transparant, maar wel zonwerend zodat u contact houdt met de buitenwereld. Met de plissé gordijnen van Luxaflex kunt u alle kanten op. Plissé gordijnen zijn leverbaar in 20 en 32 millimeter en worden standaard geleverd met een gemetalliseerde achterzijde. Er zijn echter ook niet-gemetalliseerde plisse gordijnen verkrijgbaar.

Bovendien werken we met vochtwerende materialen, een comfortabele bediening en geschikt voor zelfs de grootste ramen met eventueel speciale vormen. Geen enkele andere raamdecoratie si zo veelzijdig. Plissé gordijnen zijn heel geschikt voor:

  • Serres
  • Koepels
  • Voor normale ramen

Plissé gordijnen kleden uw kamer of kantoor stijlvol aan. Daarnaast houden plisse gordijnen zon, warmte en inkijk buiten. Daarnaast zien plisse gordijnen er vanaf de buitenkant ook erg verzorgd uit.

Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen

Liever vrijblijvend advies nodig?