Parasols

Ook wanneer u op zoekt bent naar een mooie en kwalitatief goede parasol kunnen we u verder helpen. Met de Solero lijn kunnen we u voorzien van een parasol die is  is voorzien van een zonnepaneel en LED-verlichting.

De Solero-lijn staat voor de nieuwste techniek, design en hoge kwaliteit en bevindt zich in het midden- en topsegment.

Solero Parasol Terrazzo

Een topmodel uit de Solero-lijn is de Terrazzo Parasol. Met deze parasol, die niet op zonne-energie werkt maar gebruik maakt van een trafo op laagspanning, haalt u het maximale gebruiksgemak in uw tuin. De parasol heeft een intuïtief bedieningssysteem waarmee u de parasol moeiteloos kunt openen, sluiten, kantelen en roteren.

Sfeerlicht of leeslicht

De Solero Terrazzo biedt u echter nog meer. De geïntegreerde verlichting kan in twee standen worden gezet: de sfeerstand (voor een gezellige avond buiten) en de leesstand (wanneer u buiten een goed boek wilt lezen). Uniek aan de Terrazzo is bovendien dat de baleinen zélf ook dit sfeervolle licht uitstralen. Hiermee wordt uw parasol een échte blikvanger.                                                                                                          

Solero Cantate

Bent u op zoek naar een parasol met meer verlichting? Dan is de Solero Cantate een goed altnernatief. Het gepatenteerde bedieningssysteem zorgt er namelijk voor dat u met het grootste gemak de parasol kunt openen en sluiten. Tevens kunt u de parasol hiermee heel eenvoudig in verschillende schuine standen zetten, zonder kracht te hoeven gebruiken. Het solar systeem geeft u ’s avonds sfeervolle verlichting.

Goed beschermd

De Solero Cantate is goed beschermd: zowel de binnen- als de buitenkant van het frame is gepoedercoat in een chique champagne kleur. Alle schroeven en bouten zijn uiteraard van RVS. U hebt de keuze uit vijf verschillende doekkleuren. Het doek is van een zware kwaliteit (,maar liefst 300 gram) Ieder draad is afzonderlijk gekleurd voorr het weven! Om nog langer plezier aan de Solero Cantate te beleven, ontvangt u van ons een gratis beschermhoes. Zo beschermt u uw parasol tegen wind en regen.

Bepaald niet lichtvoetig!

De solide voet van de Solero Cantate parasol is voorzien van een ingenieus draaimechanisme. Wanneer u het voetpedaal indrukt, kunt u de parasol heel eenvoudig 360 graden roteren. Door het pedaal weer los te laten, vergrendelt u de parasol in de gewenste stand.

Kleuren

De Solero parasol is standaard leverbaar in diverse kleuren.

Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen

Liever vrijblijvend advies nodig?