Screens

Screens zijn stijlvolle oplossingen voor het beschermen van uw huis tegen de zon, regen en wind, want screens zorgen ervoor dat zowel de warme als de koude lucht wordt geïsoleerd. Daarnaast zorgen screens voor een stukje privacy; u heeft geen inkijk, maar van binnen kunt u wel naar buiten kijken. Ook voegen ze ook extra uitstraling toe aan uw woning of bedrijfspand door het strakke uiterlijk en de kleurstelling.

Bediening

Er zijn verschillende manieren waarop een screen bediend kan worden. Afhankelijk van uw behoeften kiest u de bedieningsmethode van de screens: 

  • Elektrische schakelaar of afstandsbediening
  • Automatisch (door zon/wind)
  • Band buiten of binnen (niet mogelijk bij windvaste screens)
  • Slingerstang, buiten of binnen (niet mogelijk bij windvaste screens)
  • Solar bediening (7 jaar garantie)

Kleurkeuze

Voor uw screens kunt u kiezen verschillende standaard kleuren; RAL 9001, RAL 9010, RAL 9016, RAL 7016, RAL 7021, RAL 9007 en DB703. Mocht u speciale kleur wensen hebben, dan bieden wij ook de mogelijkheid om uw screen te ontwikkelen in een RAL kleur of een speciale kleur. 

Naast woningen en bedrijfspanden kunt u ook uw terras, overkapping of uitbouw voorzien van screens. Zo kunt u ook een oplossing selecteren om uit de wind te zitten, maar ook beschermd te zijn tegen de zon. 

Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen

Liever vrijblijvend advies nodig?