Stobag Bavona

Fraai vormgegeven terraspaviljoen met modulair daksysteem en uitbreidingsmogelijkheden voor nog meer comfort!

De nieuwe Stobag Bavona outdoor living paviljoens bieden u van de lente tot de herfst levensruimtes dicht bij de natuur op het terras of in de tuin. Kom tot rust in de buitenlucht, ervaar het comfort van een betrouwbare bescherming tegen zon, wind en regen en geniet van het spel van licht en schaduw. Het design van de Bavona pergola serie maakt indruk door zijn kubusvorm en de geraffineerd geïntegreerde techniek. Elke Bavona pergola wordt op maat gemaakt, kan qua kleur op uw behoeften worden afgestemd en kan worden uitgebreid met diverse opties. Daarnaast zijn de volgende twee daksystemen verkrijgbaar:

  • Als bioklimatologische overkapping zorgt Stobag Bavona met variabel kantelbare aluminium lamellen voor een perfecte bescherming tegen zon en regen. De natuurlijke luchtcirculatie door de lamellen werkt als een milieuvriendelijke airconditioning.
  • De uitvoering Bavonasofttop met geïntegreerde vouwzonwering heeft een mediterrane flair. Het weerbestendige polyesterweefsel (brandwerendheidsklasse B1) biedt eveneens een optimale bescherming tegen hitte, UV stralen en regen. De vouwzonwering kan gemakkelijk met één druk op de knop in de gewenste positie worden gebracht en biedt een vrij zicht naar boven.

Door talrijke montagevarianten en verschillende comfortopties als led-verlichting, schuifbeglazing of een aluminium systeemvloer zijn de toepassingen vrijwel onbeperkt!

Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen

Liever vrijblijvend advies nodig?