Verosol

Als u graag eens iets anders wilt, dan zijn de oplossingen van Verosol wellicht een optie. De Verosol plissés en rolgordijnen worden speciaal voor u op maat gemaakt. Daarbij zijn ze leverbaar met en zonder gemetalliseerde achterzijde en leverbaar in verschillende kleuren.

Plisségordijnen van Verosol

Net als bij het overige assortiment van Verosol is er ook bij de plisségordijnen een aluminium laagje op het materiaal aangebracht. Dit gemetalliseerde gedeelte op het doek zorgt ervoor dat de warmte in de zomer buiten blijft. In de winter heeft dit laagje eenzelfde werking; hiermee wordt de warmte in de ruimte behouden. Het eindresultaat hiervan is dat de gordijnen een energiebesparende werking hebben. Hieronder vindt u ons aanbod plisségordijnen terug:

  • Standaard plissé gordijnen
  • Twin plissé gordijnen
  • Vario plissé gordijnen
  • Serre plissé gordijnen
  • Specials plissé gordijnen

Met rolgordijnen van Verosol kunt u niet alleen ongewenst licht buiten houden en een aangename temperatuur creëren; u behoudt ook het contact met de buitenwereld. Daarnaast kunt u bij Verosol de exacte materiaalsoort uitkiezen waarvan uw rolgordijnen worden gemaakt. U heeft de keuze uit ultra-transparant, transparant, half transparant, ondoorzichtig, verduisterend, SilverScreen en EnviroScreen 802.

Paneelgordijnen van Verosol

Ook de paneelgordijnen van Verosol hebben naast het gemak en het mooie design nog een groot pluspunt: u heeft  keuze uit veel verschillende materialen. Het bijzondere van deze stoffen is dat ieder soort textiel een andere hoeveelheid warmte en licht doorlaat. Dit komt door de flinterdunne metaallaag, die op de achterzijde van de stof aangebracht is. Hierdoor bent u in staat een textielsoort te kiezen die het beste bij uw woning of werkruimte past. 

Meer weten over Verosol en de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op.

Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen

Liever vrijblijvend advies nodig?