Gardendreams

Odink Zonwering levert terrasoverkappingen, tuinkamers, carports, schuttingen en glasschuifwandsystemen onder andere van Gardendreams. Het assortiment van Gardendreams kenmerkt zich sterk door de veelzijdigheid en creativiteit. Voortdurend met productontwikkeling bezig en eventueel verfijnen van huidige producten, dat is de vooruitstrevende strategie van Gardendreams.

Gardendreams betekent specifiek maatwerk…

Bij veel aanbieders heeft u de keuze uit een aantal standaard maten. Bij ons krijgt u mede door de producten van Gardendreams de mogelijkheid om te kiezen voor maatwerk. Gardendreams geeft ons de mogelijkheid een duurzaam product te leveren en aan te bieden zoals u wenst.

Gardendreams levert ons de veranda’s precies op maat aan. Hierdoor ontvangt u altijd exact wat u wilt zonder dat u hiervoor diep in de buidel moet tasten.

Gardendreams accessoires

Enkele fabrikanten betrekken hun spiekozijnen, zijwanden, voorwanden, deuren, ramen, screens, etc., bij andere leveranciers. Deze leveranciers zijn vaak niet in staat om exact dezelfde kleuren aan te leveren als de profielen van de fabrikant. Hierdoor kunnen dus kleurverschillen ontstaan tussen bijvoorbeeld uw zijwand en uw veranda.

Wij hebben korte lijnen met Gardendreams en al onze leveranciers. Dit zorgt voor duidelijke afspraken over de kleur en kwaliteitseisen. Gardendreams levert hierbij zelf de poedercoating aan welke ook gebruikt wordt voor de profielen van uw veranda. Hierdoor is het voor 99,99% zeker dat er geen of acceptabel kleurverschil ontstaat tussen de accessoires en uw veranda.

Sterk aluminium

Het Gardendreams systeem heeft dikkere aluminiumprofielen, waardoor het systeem pas vanaf 450cm diepte versterking in de liggers komt.

Ook zijn alle veranda’s statisch berekend op de Duitse “sneeuwlastzones” waardoor de sterkte gegarandeerd is. Met een draagkracht van 90kg tot 135kg per M2 bent u verzekerd van de hoogste draagkracht in haar klasse.

Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen

Gardendreams heeft reeds jaren een enorme ervaring in het vervaardigen van aluminium terrasoverkappingen, tuinkamers, carports, schuttingen en glasschuifwandsystemen. In korte tijd is Gardendreams uitgegroeid tot een grote, professionele leverancier in de veranda markt. Een van de grootste in Europa met een grote verscheidenheid in het dealernetwerk.

Lekker zonnen zonder zorgen

Liever vrijblijvend advies nodig?