Coronamaatregelen

Afgelopen jaar was de wereld in de ban van het coronavirus, waar nu het einde er van in zicht lijkt te komen.  Er zijn verregaande maatregelen in werking gesteld om verdere besmettingen tot het minimum te beperken en daar blijven wij mee doorgaan.

We zullen dus, met inachtneming van de voorschriften, alles binnen onze mogelijkheden doen om onze werkzaamheden zo veel mogelijk doorgang te geven. Het zonnige seizoen is inmiddels in volle gang en ook dit seizoen willen we zoveel mogelijk mensen helpen zich voor te bereiden op de hoge temperaturen die komen gaan. Na we een aantal maanden ‘dankzij’ de coronamaatregelen rekening hebben moeten houden met het aantal klanten in onze showroom, kunnen we iedereen wel de tijd en aandacht geven die benodigd is voor een passende oplossing. Daar blijven we dus nu de cornamaatregelen versoepelen mee doorgaan; showroom bezoek op afspraak. Op deze manier kunnen we alle tijd voor u vrijmaken om het beste advies te bieden.

Wilt u dus onze showroom bezoeken, plan dan hier een afspraak.

Welk effect hebben de maatregelen voor showroombezoek, inmeetafspraken, montage, reparatie en planning?

Personele bezetting
Wie ziek is blijft gewoon thuis. Binnen ons bedrijf zijn strikte afspraken gemaakt met al onze medewerkers. Indien zij of iemand uit hun omgeving verschijnselen vertoont van griep, verkoudheid of koorts blijven ze thuis. We willen te allen tijde voorkomen dat mensen met ziekteverschijnselen in contact komen met anderen. Gevolgen voor onze planning proberen we zo veel mogelijk te beperken maar zullen we niet geheel kunnen voorkomen. We rekenen hiervoor op uw begrip.

Showroombezoek op afspraak
Tenzij anders vermeld op de website, is onze showroom geopend. Wel vragen we u een afspraak te maken, zodat we er zeker van zijn dat we de tijd voor u kunnen nemen. Er worden geen handen geschud. Indien er toch meerdere bezoekers tegelijk zijn verzoeken we gepaste afstand te houden. Een aantal contacten wordt hiermee tot het minimum beperkt. Bezoekt u onze showroom zonder afspraak, weet dan dat we niet kunnen garanderen dat we u direct kunnen helpen.

Uiteraard verzoeken we u uw bezoek uit te stellen wanneer u verschijnselen van koorts over verkoudheid vertoont.

Afspraken bij u thuis (inmeten/monteren/repareren)
De meeste werkzaamheden kunnen wij uitvoeren zonder persoonlijk contact of met in achtneming van een minimale afstand van 2 meter. Bijvoorbeeld werkzaamheden aan de buitenkant van de woning. Moeten we toch binnen zijn, dan kan er voor worden gekozen in afstemming minimaal 2 meter afstand in acht te nemen of deze werkzaamheden op een ander moment uit te voeren. Dat kan in de praktijk betekenen dat we onze buitenzonwering monteren en later terugkomen voor het afwerken/aansluiten aan de binnenzijde van uw woning.

Vertoont u ziekteverschijnsel, geef het ons door!
Uiteraard willen wij ook onze medewerkers maximaal beschermen tegen besmetting. Heeft u een afspraak staan met ons? Geef het ons door zodat we samen naar een gepaste oplossing kunnen zoeken.

Regelmatig handen wassen
Zorgvuldig handen wassen is erg belangrijk. Bij binnenkomst en bij vertrek maken onze medewerkers graag van uw faciliteiten gebruik om hun handen te wassen. Wij raden u aan hetzelfde te doen. In het bijzonder nadat er contact is geweest met overgedragen zaken zoals een afstandsbediening, pinapparaat, werkbon etc.

Lekker zonnen zonder zorgen

Liever vrijblijvend advies nodig?