Artifence glazen schermen

De glazen schermen van Artifence bieden een moderne uitstraling van uw tuin en creëren een gevoel van veiligheid. Artifence biedt duurzame kwaliteitsproducten, geschikt voor verschillende doeleinden:

Tuin / erf

Door een Artifence glazen scherm in uw tuin te plaatsen creëert u een thuisgevoel in uw tuin. Het zorgt ervoor dat u uit de wind kunt genieten van de zon en dat het lichtinval niet vermindert. Het is daarnaast ook mogelijk om te kiezen voor een volledig gematteerde versie zodat u uw privacy volledig kunt waarborgen.

Zwembad

De Artifence glazen schermen creëren een smaakvolle uitstraling van uw zwembad. Wanneer er veel wind staat, is het fijn om vanuit het zwembad een plekje te kunnen vinden waar u uit de wind kunt zitten. De glazen schermen van Artifence maken dit mogelijk. U kunt genieten van de zon en het mooie weer zonder dat u last heeft van wind. W

Horeca

Om ervoor te zorgen dat gasten naar uw terras komenmoet u goed nadenken over het meubilair. Windschermen van Artifence helpen hierbij. Uw gasten kunnen uit de wind zitten maar toch van de zon genieten. Door gebruik te maken van matglas ervaren uw gasten privacy.Indien gewenst is het ook mogelijk om uw logo of een gewenste tekst op het glas aan te brengen.

Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen
Lekker zonnen zonder zorgen

Liever vrijblijvend advies nodig?